Fruits del Bosc, de Bagà, guanya el premi popular d’aparadors FeMAP 2015

19.08.2015

El concurs d’aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus ja coneix el guanyador del darrer dels seus premis: el concurs per votació popular. La botiga afortunada ha estat Fruits del Bosc, de Bagà, la qual ha obtingut 458 “m’agrada” a la fotografia que havia publicat al Facebook.

Aparador guanyador

L’aparador guanyador

L’aparador premiat ens presenta un bosc màgic i combina elements que ens remeten a la natura i als productes que se n’obtenen, alhora que ens volen recordar la música amb partitures dibuixades a les pedres i amb una arpa que completa el bodegó. Algunes siluetes de fades hi donen el toc de gràcia.

Lot de productes del premi

El premi és un lot de productes de proximitat, provinents de diferents municipis pirinencs i col·laboradors del FeMAP. Galetes Verdeny (Tremp); Ratafia dels raiers de Cal Portet (La Pobla de Segur); pastes artesanes amb licors tradicionals dels Pirineus, de Postres de Músic (La Pobla de Segur); vi bord del Pallars, del Celler Batlliu (Sort); formatge serrat del Triadó, del Tros de Sort (Sort); pa de fetge de la carnisseria Viladomat (Puigcerdà); vi blanc de la vinoteca Refilat (Bolvir); un especier fet a mà, de Ca de Miquel (El Pont de Suert); el llibre, Història digital d’Andorra, de Jordi Planellas; el llibre Els Ambaixadors, d’Albert Villaró; el CD del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP); les cerveses artesanes Citra i Circus de QuerBeer (Berga); i, finalment, el formatge Flor del Cadí, de la Cooperativa Cadí (La Seu d’Urgell).

Els establiments participants havien de penjar la fotografia del seu aparador a la xarxa juntament amb l’etiqueta #FeMAPconcursaparadors i els usuaris del Facebook, mitjançant el botó “m’agrada”, van poder votar les fotografies que més els havien agradat fins a la nit del dissabte 15 d’agost.