Francesc Serés, primer convidat del Priorat Versió Original

4.09.2015

L’escriptor Francesc Serés serà el primer convidat d’enguany a Priorat Versió Original, un cicle que pretén propiciar un espai i un temps de trobada amb artistes i autors. Ja us hi podeu inscriure. El guanyador del premi Núvol de contes podrà participar en aquesta trobada amb Serés entre el 2 i el 4 d’octubre. Organitzat des del Centre Quim Soler, la literatura i el vi, amb seu a Cal Perxe, la trobada és oberta a tothom.

Francesc Serés  | © Noemí Roset

Francesc Serés | © Noemí Roset

“Prioritzem la literatura per afinitats evidents, però som tastaolletes de mena en tots els sentits del mot i us proposarem altres àmbits”, diu Roser Vernet, ànima del Centre Quim Soler, situat al Molar, a l’extrem sudo-est de la comarca, terra de pagesos i de miners, a cavall de les dos DO del vi. “Volem que l’espai que tenim en aquest bocí de país encara massa desconegut, sigui un lloc que, amb el temps necessari i sobretot sense presses, faciliti intercanvis rics i diversos”.

La proposta de Priorat Versió Original consisteix a passar un cap de setmana al Priorat, per compartir amb un convidat, i com a molt 10 persones més, una estada feta al gust i les ganes del convidat. “Podem enraonar de la seua obra, d’allò que, més ençà o més enllà s’hi relaciona o la caracteritza. I tot allò que es vulgui proposar durant l’estada. Perquè també volem oferir un temps i un espai en un territori per descobrir o redescobrir de primera mà”.

Trobareu més informació aquí.
Us hi podeu inscriure aquí.