Feslloch: 30 concerts en 3 dies

4.07.2012

Entrades per al festival Feslloch.

Un any més —i ja en van sis— la Gira d’Escola Valenciana es tanca a Benlloch (Plana Alta), on els dies 5, 6 i 7 de juliol se celebra un dels festivals més interessants per gaudir, en 30 concerts, del bo i millor de la música en català. El Feslloch acollirà enguany les actuacions de Feliu Ventura, Senior i el Cor Brutal, Verdcel, Rapsodes, Dr. Calypso, Autòmats, Pep Gimeno Botifarra & Miquel Gil, El Corredor Polonès, Agraviats, Sva-ters, Inèrcia, La Gossa Sorda, Aspencat, Pirat’s Sound Sistema, Sant Gatxo, Tom Bombadil, Tashkenti… Tal com han volgut destacar els organitzadors, el 60% dels grups que hi participen presentaran les seues novetats discogràfiques, entre ells els castellonencs Agraviats, que faran la presentació oficial del seu nou disc, Torn de paraula.

Qui tampoc no faltarà al Feslloch serà l’actor Xavi Castillo, que hi posarà el toc d’humor convertint-se una vegada més en Rita Barberà, el papa, Francisco Camps, Alfonso Rus, el Capità Moro d’Alcoi… D’altra banda, també es projectarà el documental Una llengua que camina, una producció de Vilaweb en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb el suport d’Escola Valenciana, Edicions Bromera, Edicions 96 i l’Institut Català de les Indústries Culturals. A més a més, perquè no hi haja temps per avorrir-se, l’organització del Feslloch ha preparat tallers, xerrades, recitals poètics, campionats…

Els organitzadors ja ho tenen tot a punt per rebre els més de 5.000 assistents que passaran per Benlloch durant aquests tres dies. Les entrades, que encara no s’han exhaurit del tot, es poden comprar en taquilla. L’abonament per als tres dies costa 30 euros, però també es poden adquirir entrades per a dijous (5 euros) i per a divendres o dissabte (15 euros). Tot i que es tracta d’un festival consolidat i amb un seguiment important, Radiotelevisió Valenciana continuarà sense parlar-ne. I les institucions valencianes continuaran sense donar-hi suport.