Ferran Savall al Monestir de Pedralbes

11.07.2019

Continuen els ‘Vespres musicals’ al Monestir de Pedralbes. Si dijous passat era el torn de la formació de takhit Newe Ensamble, aquest dijous, 11 de juliol, tindrà lloc la segona sessió d’aquest cicle, en aquesta ocasió titulada ‘De la tradició a la improvisació’.

Serà un concert a càrrec de Ferran Savall a la guitarra i la veu, Jordi Gaspar al contrabaix, Toni Pagès a la bateria i Txell Nedderman als teclats, i tindrà com a eix central les músiques tradicionals i de la Mediterrània, així com les improvisacions vocals i instrumentals.

‘De la tradició a la improvisació’ serà un concert que convidarà a viatjar per les sonoritats tradicionals de la Mediterrània, d’Occident cap a Orient i viceversa, d’Israel a Catalunya, i pels fràgils mons de la improvisació vocal i instrumental. Els assistents podran escoltar músiques interpretades com un joc entre passat i present, amb el denominador comú de l’emoció que desprenen. Les portes del claustre del monestir de Pedralbes s’obriran a les 20h, i el concert començarà a les 21h.

Consulteu tota la programació dels Vespres musicals de Monestir de Pedralbes.