És Cultura Catalana

8.07.2015

“A l’estiu, tota cuca viu”, segons el refranyer popular català. Potser per això la Universitat Oberta de Catalunya ha decidit obrir, del 29 al 19 de juliol, un concurs per omplir la xarxa de de fotografies de cultura catalana i mostrar la diversitat i autenticitat de què es compon: literatura, gastronomia, dansa, teatre, música, art, etc. La creació catalana és present a les disciplines més diverses.

La Pedrera de nit | Foto de Josep M. Cortina

La Pedrera de nit | Foto de Josep M. Cortina

De la mateixa manera que fa un temps el grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC i el màster d’Estudis Catalans de la UOC van penjar a Pinterest un mosaic sobre cultura catalana a diferents indrets del món, aquesta vegada ha decidit organitzar aquest concurs. “Hem volgut donar a aquesta activitat la categoria de concurs per animar les persones a participar-hi; però, més enllà del premi i la valoració per la participació, el veritable motiu és compartir una idea comuna entre tots i totes: cultura catalana”, expliquen els organitzadors.

Per participar-hi, només cal seguir unes senzilles instruccions: en primer lloc, cal que facis una foto en què s’hi vegi algun element representatiu de la cultura catalana, sigui on sigui; després, només cal que la pengis a qualsevol lloc de les xarxes socials, però comparteix-la a Twitter amb l’etiqueta #EsCulturaCatalana; d’aquesta manera es faran visibles i quedaran unificats sota una sola etiqueta virtual aquests instants de cultura catalana. Se’n poden penjar tantes com es vulgui i hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys que segueixi @UOCartshum a Twitter. Aquí trobareu tota la informació sobre les bases. Les persones premiades, per originalitat i popularitat, guanyaran un carregador de bateria portàtil.

Etiquetes: