Els polítics ens volen treure el pa de la boca

28.11.2012

Indignació generalitzada entre els ninotaires i altres humoristes i satírics: els polítics ens prenen la feina! Han agafat el nostre rol, ens retallen els acudits i malbaraten les opcions de fer riure els ciutadans! Publiquem aquí la denúncia pública que el col·lectiu El Web Negre ha fet arribar a la redacció de Núvol.

 

 

Benvolguts amics: ja n’hi ha prou! La gent d’El Web Negre, ninotaires en la seva gran majoria, però també hi ha algú respectable,  denunciem amb energia recalcitrant per intrusisme professional aquests individus que s’anomenen polítics, és a dir, els polítics que patim aquí, de rodalies i de llarga distància. El seu comportament i la seva prepotència estan devastant un sector que ja es troba suficientment desballestat com per poder suportar aquesta insidiosa campanya d’aniquilament.
Estem acostumats a les seves mentides impossibles, ximpleries, tonteries, burrades, rucades, collonades, sortides de to i exabruptes d’ordinari durant l’any, però el que està passant durant la campanya electoral supera tota mida! Dia rere dia, amb tots els mitjans d’incomunicació al seu abast i adorant-los, es dediquen a dir les ximpleries més grosses que el món hagi sentit mai, i tot això ho fan amb la tranquil·litat absoluta del que cobra un sou de collons (la majoria d’altres mortals del país no fem en un any el que ells s’embutxaquen en un mes, sense tenir en compte els… “incentius”). Així, dons, aquests individus, amb les parides més espaordidores que, per decència i responsabilitat, un humorista intel·ligent no rubricaria mai, ens fot la feina
alhora que el poble es trenca el pit… I nosaltres què, eh? Ja se sap, un humorista no pot sortir a l’escenari després d’un altre humorista que hagi fet petar de riure l’audiència… i en aquestes ens trobem. I sense cobrar!

Però avisem indignats: ni la gana ens fa callar! No defallim i estem preparant un pla d’acció que posarà a ratlla aquests indocumentats.