Els partits desenterren vells secrets, a “Polònia”

23.01.2013

Demà, a les 22.25, TV3 presenta un nou capítol de “Polònia”, l’espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, la càmera entra en un cementiri per descobrir que tots els partits tenen vells secrets que els toca desenterrar. Allà hi coincideixen diversos líders polítics, com ara Duran i Lleida (Xavi Serrano) i Pere Navarro (David Olivares).

La Declaració de Sobirania aprovada al Parlament de Catalunya també centrarà gran part de l’atenció del programa. Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) van a buscar Pere Navarro (David Olivares) per intentar convèncer-lo perquè se sumi al pacte. Per altra banda, Junqueras intenta compaginar com pot el fet de ser soci del Govern i cap de l’oposició. Una feina gens senzilla i que li portarà més d’un mal de cap a ell i al president Mas.

Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) té els seus ministres a punt perquè surtin a carregar contra Catalunya just després que el Parlament aprovi la Declaració de Sobirania. A més, el president espanyol, acompanyat de Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), assaja com ha de ser la seva reacció pública davant els casos de corrupció del PP amb l’ajuda d’un professional com Joan Lluís Bozzo.

I cansada de veure els diputats de la CUP vestits de qualsevol manera, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert (Fermí Fernàndez), s’emporta de compres David Fernàndez (Cesc Casanovas).

Etiquetes: