Els agents literaris decideixen

13.07.2017

L’any passat van ser editors i aquest any és el torn dels agents literaris: el jurat del Premi Núvol de Contes del 2017 estarà compost per agents literaris d’arreu del territori. Demà, dia 1 d’agost, començarem a publicar els primers contes.

Carlota Torrents // Foto: Ester Roig

Carlota Torrents // Foto: Ester Roig

Pau Centellas de l’Agència Sílvia Bastos, Teresa Pintó de l’Agència Carmen Balcells, Carlota Torrents d’Asterisc Agents, Maru de Montserrat d’International Editors, Txell Torrent d’MB Agencia Literaria, Bernat Fiol de SalmaiaLit i Berta Bruna de Sandra Bruna Agència Literària, són els set membres que formaran part del jurat d’enguany. Tots són persones bregades en el seu ofici i passen part del temps a destriar aquelles obres que consideren publicables de les que no.

Prèviament, un comitè de lectura format pels membres de la redacció de Núvol farà la selecció dels contes que es publicaran durant el mes d’agost. Els concursants que vegin publicat el seu conte hauran de votar els tres contes que els hagin agradat més i els set contes més votats passaran a la final i seran sotmesos a la deliberació del jurat. Ells també tindran la potestat de triar tres contes que no hagin passat a la final i que considerin que ha de ser un dels deu finalistes. D’aquests deu contes, el jurat n’escollirà els tres guanyadors.