El titella Malic, l’aventurer ibèric

13.02.2014

El 15 i 16 de febrer el titellaire Eugenio Navarro portarà el seu espectalce “Rutines”, protagonitzat per l’aventurer ibèric Malic, amic personal de la mascota del Born, el titella Bornet. Malic havia donat nom al Teatre Malic, que va ser durant anys un dels focus més actius del teatre de titelles de Barcelona, al carrer Fusina, al costat del Born.

Eugenio Navarro donarà vida al titella Malic aquest cap de setmana al BornCC| Foto: Cesc Batlle

Números clàssics, allò que els professionals en diuen “rutines de manipulació”, centren aquest espectacle en el que Eugenio Navarro ha trobat el perfecte equilibri entre l’acció àgil i divertida dirigida als més petits, i els jocs de paraules i de situacions que agraden als més grans. Rutines ha realitzat diverses gires per Europa, Brasil, la Índia i per l’Àfrica subsahariana, sempre amb molt d’èxit i un càlid acolliment.  Malic n’és el protagonista i ens explica la seva història, que es remunta a l’any 1976.

Eugenio Navarro, també conegut com el Titellaire de La Puntual i fundador de La Fanfarra i del Teatre Malic juntament amb Mariona Masgrau i Toni Rumbau, és un veterà titellaire que ha viatjat per tot el món. Ha creat el personatge de Rinaldo en l’obra Trinoceria, el qual ha estat protagonista de diversos espectacle, com Zespion, Caramante i Més vides que un gat. També ha estrenat Melodama, un espectacle per a adults que ha rebut diversos premis.

L'entranyable Malic | Foto de Cesc Batlle.