El sopar arriba a La Planeta

28.09.2012

Aquesta nit arriba a La Planeta El Sopar, una espectacle teatral de la Cia. Iguana Teatre i Produccions del Mar de Mallorca. Un experiment emocionant que convida els espectadors a convertir-se en part activa de l’autoria de l’obra.

El Sopar, el públic hi juga un paper determinant en el desenvolupament de l’obra. Els espectadors, reunits en grups amb els diferents intèrprets pactaran les premisses de cada personatge i el seu desenvolupament dins de la funció sense saber res dels altres intèrprets que al mateix moment estaran reunits amb d’altres espectadors pactant d’altres premisses.

Cinc personatges fan un sopar en una casa. Quinze minuts abans de començar l’espectacle els actors sabran si són amfitrions o convidats, si són casats o fadrins, amics o part de la família. Tampoc no coneixeran ni els seu estatus social ni el motiu d’aquesta trobada, ni què succeirà aquest vespre.  Tot es produirà per primer cop en el moment  de l’actuació, a partir dels personatges creats amb l’ajuda del públic.

 

Una escena d'El sopar, de la Cia. Iguana Teatre

 

L’única cosa segura és que aquest sopar serà un detonant dins la vida d’aquests personatges. Aquest vespre s’alliberaran les emocions reprimides, sorgiran els secrets guardats i les velles frustracions.

El sopar es podrá veure a la sala La Planeta divendres 28 i dissabte 29 de setembre a les 21h. I diumenge 30 de setembre a les 18h. Preu: 12€