El Sonaprop arriba a la 8a edició

9.02.2015

El cicle de concerts Sonaprop de Llorenç del Penedès (Baix Penedès) anuncia per aquesta edició 2015 un canvi d’ubicació: el recital es realitzarà a la finca local d’Heretat Sabartès, un palauet del S.XVIII a l’entrada del municipi. El festival tindrà lloc del 22 de febrer al 29 de març.

Joan Chamorro i Andrea Motis.

Joan Chamorro i Andrea Motis participaran a la 8a edició del Sonaprop.

La vuitena edició del cicle de música introdueix nous estils musicals i també grups de nova fornada que han tingut el reconeixement de la crítica en els últims anys. Tots els concerts es faran en diumenge, a les set de la tarda, i amb la música en directe es podran maridar els vins del celler Sumarroca, com a valor afegit del festival.

Obrirà el cicle el diumenge 22 de febrer el jazz vocal de Joan Chamorro quartet & Andrea Motis & Rita Payes , grup iniciat fa sis anys  recollint el bagatge de la Sant Andreu Jazz Band. En aquesta ocasió també compartiran cançons amb Rita Payes (trombonista i cantant de la Sant Andreu Jazz Band i amb disc de presentació propi). Un concert bàsicament de jazz vocal, en el qual podrem sentir alguns dels temes que formen part dels seus últims enregistraments.

El segon concert portarà a l’escenari d’Heretat Sabartès una de les veus de moda del panorama musical català, Judit Neddermann en format quartet, pop d’autor d’arrels mediterrànies, que ens oferirà cançons del seu primer treball en solitari “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014), el diumenge 1 de març.

La tercera gran aposta del Sonaprop es reserva pel diumenge 22 de març, amb el projecte de Guillamino i els seus Control Z’s. Després de mutar en diversos projectes dins la música electrònica, Guillamino deixa desfrenada la seva faceta més soul i funk i professa tota la seva passió per la música negra, presentant “Un altre jo” (Bankrobber, 2013) al Sonaprop 2015.

I finalment, el diumenge 29 de març tancarà el cicle Joan Colomo presentant el seu últim treball “La fília i la fòbia” (Bcore Disc, 2014), un àlbum en el que el del Montseny desgrana les seves passions i on fa una crítica a la societat actual mentre s’adona del valor de les amistats o de l’amor. Joan Colomo en directe és la distensió i la imprevisibilitat absolutes, sempre en sintonia amb un públic que ja s’ha rendit a la seva simpatia i a les seves cançons.

El cicle de música del Sonaprop, organitzat des del teixit associatiu del municipi, pretén acostar alguns dels millors artistes del País al Penedès. Totes les entrades del Sonaprop 2015 es podran comprar anticipadament a partir del 9 de febrer a través d’internet (www.sonaprop.ppcc.cat) o bé el dia del concert, tot i que l’organització adverteix que l’aforament és limitat.