El selfie (i el nou disc) de Joan Miquel Oliver

22.01.2015

El festival Strenes fa honor una vegada més al seu nom, perquè engany hi presentarà cançons del seu nou disc. Els representants de Joan Miquel Oliver no han volgut revelar el títol del disc, però des de Núvol fem una aposta: Cuina tallada.

Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver

 

El mallorquí Joan Miquel Oliver, fundador, compositor i guitarra dels enyorats Antonia Font, estrenarà el seu nou disc en directe al Festival Strenes de Girona el proper dissabte 25 d’abril al Teatre Municipal de Girona.

El nou disc, el tercer que grava a l’estudi en solitari, arriba menys d’un any i mig després del comiat dels llegendaris Antonia Font, del que n’era fundador, compositor i guitarrista. Fidel al seu clàssic imaginari poètic, Oliver estarà acompanyat del power-trio format per Xarli Oliver a la bateria i l’ex Antonia Font, Jaume Manresa als teclats.

Amb la seva darrera novel·la, Setembre, Octubre, Novembre (L’altra, 2014) encara recent, Joan Miquel Oliver ensenyarà tot el que ha après girant amb Jaume Sisa i Quimi Portet a la gira del Col·lectiu Eternity.

Joan Miquel Oliver no ha volgut revelar el títol del seu nou disc, però ha enviat al festival Strenes un selfie amb un missatge enigmàtic: JM Cuina tallada. Vet aquí la foto i vet aquí potser el títol del disc que tant esperem.

Aquest és el tercer concert que presenta l’Strenes, després d’haver anunciat el seu concert inaugural, que serà l’estrena de la “Gira 40 anys” de la Companyia Elèctrica Drama, i l’estrena del segon disc de Blaumut.