El rei canta, a “Polònia”

20.02.2013

Avui, a les 22.25, TV3 presenta un nou capítol de “Polònia”, l’espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el rei Joan Carles (Toni Albà) demostra, tot cantant, que per molt que la casa reial es vegi involucrada en casos de corrupció, ell sempre en surt indemne.

Una imatge del Polònia que s'emet demà

El programa ofereix la gala de lliurament de premis més important de l’any: els Oscars de la corrupció. Aquesta edició es presenta més renyida que mai, sobretot després dels últims casos que han sortit a la llum pública. Quin partit s’endurà més estatuetes? Mentrestant, a Madrid, un documental de National Geographic analitza el comportament de Mariano Rajoy (Queco Novell) davant la crisi.

A Catalunya, Artur Mas (Bruno Oro) i Francesc Homs (Pep Plaza) es reuneixen amb Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Marta Rovira (Mireia Portas). Els líders d’ERC volen començar a impulsar la consulta com més aviat millor. A més, es veurà com els espies continuen fent la seva feina, fins i tot dins del plató de “Polònia”.

I en el seu monòleg, el president Mas (Bruno Oro) continua convençut que totes les coses dolentes que passen a Catalunya són un atac contra el sobiranisme.