EL QUIOSC·CAT torna a Girona

8.11.2012

El QUIOSC·CAT es podrà visitar des d'avui i fins el proper dia 11 a Girona.

Del 8 a l’11 de novembre la Plaça de la Independència de Girona acollirà el QUIOSC·CAT, una mostra de 138 capçaleres que formen part de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC). Revistes que aprofundeixen en una trentena de temàtiques, cinquanta de les quals tenen una versió digital disponible a través del quiosc mundial de Zinio. 

El QUIOSC·CAT està impulsat per l’APPEC i serveix per divulgar i fer una promoció continuada de les capçaleres que formen part de l’Associació. Durant els 10 anys d’història de l’Associació, les instal·lacions del quiosc han visitat més de 150 poblacions d’arreu dels Països Catalans. Les publicacions en català tenen una audiència que supera el milió de lectors segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. Aproximadament uns 300.000 subscriptors donen suport al projecte llegint aquestes revistes editades a Catalunya i als territoris de parla catalana. L’any 2010 va ser l’últim cop que el QUIOSC·CAT va visitar les terres gironines, instal·lant-se durant uns dies a la Rambla Ramon Folch de Girona, amb un èxit notable de visites.

Enguany el QUIOSC·CAT es podrà visitar a la Plaça de la Independència de Girona, de 10h a 21h de dijous a dissabte i de 10h a 15h el diumenge. 

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) és una entitat que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada, no gratuïtes que tenen una distribució i difusió de caràcter nacional.  L’APPEC van éixer el 1983 amb dos objectius fonamentals: contribuir al procés de normalització lingüística i defensar els interessos de les revistes associades.

 

 

 

 

 

 

Etiquetes: