El públic decidirà el guanyador d'”Oh happy day”

28.11.2015

Després de dues gales de càsting i vuit setmanes de concurs, la tercera temporada d’“Oh Happy Day” posa punt i final a la competició amb la gran final en directe. Serà el públic qui decidirà des de casa el guanyador entre els tres finalistes: Jarks, Giovinetto i Quartet Mèlt.

Jarks, Quartet Mèlt i Giovinetto, els cors finalistes

Jarks, Quartet Mèlt i Giovinetto, els cors finalistes

Al programa també hi actuaran la resta de cors participants a la tercera temporada: 4 18, Melòdics, TNT, Wimen, Còctel, Veuscomsí i Estoc de Veus. També tindran la presència dels In Crescendo, guanyadors de la segona temporada, que duran al plató el trofeu que es lliurarà al final al guanyador d’aquesta edició. A més, veurem els membres del jurat cantant a l’escenari: al costat dels tres cors finalistes, Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès, cantaran “Oh Happy Day” per obrir més de dues hores d’emocionant final en directe.

Durant tot el programa es faran connexions amb l’espai coach, on Marc Giró (l’expert en “Bones maneres” del programa “Divendres” de TV3) farà entrevistes als cors i anirà explicant com evolucionen les votacions, mostrant els percentatges cecs fins que, al final del programa, es desvetlli quin és el cor guanyador.

Els finalistes

Jarks, el cor masculí de Barcelona. Sempre espectaculars i disciplinats, han aconseguit fer ballar al públic amb números com “Uptown Funk” o “Under Pressure” i també han emocionat amb peces allunyades del seu estil interpretatiu com “Nessun dorma” de Puccini. A la final, els Jarks interpretaran“Whistle” (Flo Rida) i “Els teus somnis” (Sopa de Cabra).

Giovinetto, el cor mixt, de Puig-reig ha enamorat a l’audiència amb la seva progressió des del  repertori clàssic (“Lacrimosa”, “O Fortuna”) cap al modern (“Think”, “Hey, Soul Sister”), una actitud jove i positiva  i unes veus sempre afinades. A la final, Giovinetto cantaran “Sugar” (Maroon 5) i “Perquè he plorat” (A. Guinovart, del musical “Mar i Cel”).

Quartet Mèlt, una formació de virtuosos que brilla amb cançons tradicionals (“La gavina”, “Ton pare no té nas”), amb el Pop més sofisticat (“Royals”, “It’s Oh So Quiet”) i amb la seva particular visió de la cançó d’autor (“Papa, jo vull ser torero”, “La gallineta”). A la final, Quartet Mèlt interpretaran “Fix You” (Coldplay) i “La, la, la” (Joan Manuel Serrat).

Les votacions

Com a les edicions anteriors, a la gran final és el públic qui decideix el guanyador del programa a través dels seus vots. Enguany es podrà votar via SMS, via Twitter i a el web. La votació s’activarà al principi del programa i serà en aquell moment quan es donin les instruccions de com participar a través de les tres vies disponibles.

Les xarxes

Durant tota la nit es podrà comentar la final a les xarxes xocials amb el hashtag #FinalOHDTV3

El premi

El cor que guanyi la tercera edició d'”Oh happy day” tindrà l’oportunitat de fer una gira internacional que passarà per 3 ciutats europees: Cardiff, la capital de Gal·les, un país amb una gran tradició de cant coral; Budapest, la perla del Danubi i una de les capitals musicals més importants d’europa i, finalment, Salzburg (Àustria), la ciutat de Mozart. La gira d'”Oh happy day” és possible gràcies a la col·laboració de Vueling, del govern de Gal·les i de les oficines de turisme d’Hongria i Salzburg.