El primer calendari d’Advent de Núvol

4.12.2018

Núvol publica el primer calendari d’Advent. Hi trobareu les nostres recomanacions culturals per a aquestes festes. Hem fet una tria de llibres, concerts, espectacles, jocs de taula, revistes… que podeu regalar o us podeu regalar aquests dies. Ja ho diuen: per Nadal, qui res no estrena res no val.

Il·lustració de Pep Brocal per calendari d’Advent de Núvol

I us preguntareu: si això és un calendari d’Advent, on són les llaminadures? Us proposem de llegir aquest calendari com una revista. Al peu de cada article hi trobareu una recompensa, que podeu obtenir si us feu subscriptors de Núvol o renoveu la vostra subscripció. Gràcies a la complicitat de teatres, auditoris i editors, hem reunit molts premis, que poden ser vostres. Trieu el que més us agradi i escriviu-nos a subscriptors@nuvol.com per fer-ne la reserva. Tingueu en compte que disposem d’un nombre limitat de recompenses i que les adjudicarem per estricte ordre de subscripció.

Us podeu descarregar el pdf del Calendari d’Advent en aquest enllaç. 

A part del Calendari, que és gratuït, aquest desembre també publiquem la revista anual de Núvol: 144 pàgines amb articles en profunditat i il·lustracions de qualitat. Un bon regal de Nadal que trobareu a moltes llibreries i que també podeu comprar online!

Gràcies pel vostre suport. Entre tots continuem escampant el Núvol!