El Premi Núvol de Contes 2017 entra a la fase de votació

25.08.2017

L’agost ha vingut carregat d’històries i ja tenim el Premi Núvol de Contes 2017 complet. En total, hem publicat quaranta-quatre textos que ara passen a la fase següent: la de la deliberació dels lectors. A continuació expliquem el procediment que cal seguir per votar el millor conte.

Toca decidir quins són els 10 finalistes del Premi Núvol de Contes 2017, i per fer-ho necessitem que els lectors escullin els seus contes publicats preferits. Tots els participants tenen dret a votar, tant si la seva obra s’ha publicat com si no. La data límit per efectuar aquest vot és dimecres, 30 d’agost.

Per votar, els participants han d’enviar un correu a contes.nuvol@gmail.com, en el qual han d’especificar quins són els 3 contes d’altres autors que més els han agradat. Està prohibit votar-se a si mateix. Les persones que hagin publicat un conte i no votin, quedaran exclosos del concurs. Aquí podeu llegir totes les obres.

Els 7 contes més votats seran finalistes directes, i a part, el jurat especialitzat rescatarà 3 contes més dels que hagin quedat exclosos de la deliberació dels participants. D’aquesta forma, el total de finalistes serà 10.

Un cop es decideixin aquests 10 contes de la fase final, el jurat -que enguany està format per agents literaris- es reunirà per decidir el guanyador. El premi s’atorgarà dissabte, 9 de setembre, a les 17:30h en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Els membes del jurat són Pau Centellas de l’Agència Sílvia Bastos, Teresa Pintó de l’Agència Carmen Balcells, Carlota Torrents d’Asterisc Agents, Maru de Montserrat d’International Editors, Txell Torrent d’MB Agencia Literaria, Bernat Fiol de SalmaiaLit i Berta Bruna de Sandra Bruna Agència Literària. Tots són persones bregades en el seu ofici i passen part del temps a destriar aquelles obres que consideren publicables de les que no.

Aquells que no heu vist el vostre conte seleccionat no us desanimeu. En alguns casos hem descartat peces per raons purament tècniques, perquè sobrepassaven els espais establerts a les bases. Sigui com sigui, hem fet la tria tan bé com hem sabut i esperem que si no heu vist el vostre conte publicat enguany ho proveu l’any que ve.

Sort a tots els participants!