El nou Time Out surt al carrer

14.09.2016

Si aquest matí t’has trobat a Lluís Homar, Tortell Poltrona o Màrius Serra repartint revistes, no et preocupis, no t’has tornat boig. Diferents personalitats de la cultura catalana han estat repartint pels carrers de Barcelona exemplars gratuïts del que ja és oficialment el nou Time Out. La revista d’oci i cultura ha volgut donar a conèixer d’aquesta manera el seu nou projecte: una publicació renovada –per dintre i per fora–, gratuïta i a l’abast de tothom.

TimeOut ha presentat la seva nova etapa a la terrassa del Museu d'Història | Foto de Clara Ardèvol

TimeOut ha presentat la seva nova etapa a la terrassa del Museu d’Història | Foto de Clara Ardèvol

La revista barcelonina ha seguit així les passes del Time Out Londres i el Time Out Nova York, que fa quatre anys van decidir repartir exemplars gratuïts de la publicació, un pas que va suposar un augment significatiu de la seva influència. “Ens tirem a la piscina perquè sabem que hi ha aigua” –ha explicat l’editor, Eduard Voltas– “Amb aquesta aposta aconseguirem inspirar més persones per anar al teatre, al cinema, a sopar… a gaudir de Barcelona, en definitiva”.

Cada dimecres, 70.000 exemplars seran repartits en 150 punts de la ciutat comtal: sales de concerts, cinemes, gimnasos… Aquest matí, però, els paperboys que s’han encarregat d’entregar l’últim número de la revista han estat cares ben conegudes, com l’actriu Nausicaa Bonnín. “L’experiència se m’ha fet curta; jo n’hauria repartit més!”, ha comentat, somrient, al terrat del Museu d’Història de Catalunya, on s’ha dut a terme l’esmorzar de presentació. Enmig d’aquest ambient distès on tothom es coneixia, s’han posat sobre la taula les anècdotes i les impressions de la jornada. “El Time Out s’associa amb la gent jove, però molts joves no m’han volgut agafar la revista, mentre que la gent gran s’ha mostrat molt interessada”, ha explicat la també actriu Aina Clotet, una altra de les papergirls de la jornada.

De fet, la transversalitat i la varietat són dues de les característiques del Time Out, i encara més en aquest nou format amb seccions innovadores. “La part frontal de la revista és la que es troba més renovada. Hem inclòs, per exemple, una secció de sèries o una altra d’activitats gratuïtes”, ha detallat Eduard Voltas.

Fa vuit anys que Time Out informa sobre les novetats de l’oci i la cultura barcelonines de manera original i creativa. El dia d’avui, però, marca un punt d’inflexió, i és que encara més barcelonins podran gaudir de la publicació sense haver d’anar al quiosc a comprar-la. Així, si no saps què fer durant el teu temps lliure, ja saps: aixeca’t del sofà i #surtalcarrer.