El nostre Shakespeare al mercat

7.12.2016

El nostre volum de Shakespeare ja és aquí, ja ens ha arribat d’impremta i ja el tenim a les mans. Avui mateix s’enviaran els primers exemplars a tots els que l’heu comprat aprofitant el preu especial de venda anticipada, que encara serà vigent uns dies més abans no es posi oficialment a la venda a les llibreries, a mitjan desembre. El podeu comprar i triar de rebre’l directament a casa o de recollir-lo a la vostra llibreria més propera. El preu del llibre és de 49€, però els lectors i col·laboradors de Núvol el podeu comprar per 40€ abans del dia 14 de desembre. Per qualsevol dubte o reserva que vulgueu fer també us podeu adreçar al correu shakespeare@nuvol.com.

Aquest dissabte 10 de desembre a les 19h Joan Sellent presentarà al Mercat de Nadal del Llibre Versions a peu d’obra, el volum més ampli que mai s’hagi publicat amb obres de Shakespeare en català. Als que vingueu ja us avanço que tindreu l’oportunitat de comprar-lo in situ durant tot el dia a la parada que Libelista, portal llibreter, tindrà a l’antiga Fàbrica Damm, on se celebra aquest mercat d’hivern.

Aquells que no puguin venir el dia 10, podran assistir a la presentació que farem el dia 14 de desembre a La Central del Raval a les 19h. Si no, també farem presentació a la Llar del Llibre de Sabadell el dia 20 i a la Casa de Cultura de Girona el dia 21 de desembre. Us anirem anunciant els presentadors per Twitter i Facebook. De moment us deixem amb les lloances que Lluís Homar ha dedicat al Shakespeare de Joan Sellent.