El musical dels mòbils

1.03.2015

La Coral Cantiga de Barcelona i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 ofereixen novament el musical Mobilia o La vita è Mobile, escrit pel guionista Piti Español i musicat pel compositor Albert Guinovart, i sota la direcció musical de Josep Prats i direcció teatral de Joan Lluís Bozzo. L’espectacle, estrenat a Terrassa el novembre de 2013, està en gira per Catalunya i aquest març es presenta a Barcelona, Manresa i Vila-seca.

mobil

Mobilia o La vita è Mobile

Mobília o La Vita è Mobile és una cantata que gira al voltant de la comunicació telefònica i dels mòbils com a aparells que la fan possible. Amb acompanyament de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, l’espectacle té com a protagonistes dos cantants solistes, Mariona Castillo i Marc Pujol, encarregats de narrar una història a través de la qual es reflexiona, amb molta ironia i humor, sobre l’ús i la dependència que la societat actual té dels mòbils.

Degut a la temàtica de l’espectacle, el concert que tindrà lloc al Palau de la Música de Barcelona el 4 de març es presenta com una activitat associada al GSMA Mobile World Congress. El musical s’oferirà en una segona representació al Teatre Kursaal de Manresa el 8 de març dins el cicle Toc de música, i finalitzarà el 13 de març a Vila-seca, dins la Temporada de Concerts de Primavera de l’Auditori Josep Carreras.