El moment Daniela Freixas

3.11.2014

Daniela Freixas viu un moment dolç. Fa dues setmanes es va imposar davant el veterà Rodolf Sirera en el tercer Torneig de Dramatúrgia Catalana i el dia 10 de novembre s’enfrontarà a la primera semifinal contra Carles Mallol. El Torneig coincideix amb l’estrena aquesta setmana al TNC de l’obra El President, de Thomas Bernhard, on Freixas manté una relació intensa amb Francesc Orella.

Francesc Orella i Daniela Freixas a 'El President' de Thomas Bernhard

Francesc Orella i Daniela Freixas a ‘El President’ de Thomas Bernhard

Daniela Freixas ha presentat al Torneig l’obra Amanita Phalloides, una obra crua i alhora còmica que explica el pla d’una dona per matar el seu marit amb l’ajuda d’un amic d’infància. Freixas va comptar amb dos actors, Ernest Villegas i Maria Molins, que van competir amb Montse German i Manel Barceló, els actors que es va posar a la disposició de Rodolf Sirera per llegir l’obra Plagi.

Els altres finalistes del Torneig són Carkes Mallol i Toni Gomila que es van imposar a Ivan Morales i Àlex Mañas respectivament. El quart finalista sortirà del duel que mantindran avui dilluns 3 de novembre a les 20h a la Sala Planeta Manuel Dueso i Roger Peña. Hi podeu assistir pel mòdic preu de dos euros.

El Torneig de Dramatúrgia Catalana, produït per Temporada Alta i coordinat per Cristina Clemente, culminarà en una gran final el dia 1 de desembre a la Planeta.