Sánchez Piñol al Mercat del Llibre de Nadal

3.12.2015

Albert Sánchez Piñol signarà exemplars de Vae Victus al Mercat del Llibre de Nadal, que se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm aquest dissabte 12 de desembre. Onze hores de festa literària amb més de 70 autors que participaran en prop de 40 activitats i tallers literaris per a adults i nens. Ja hi ha sis mil persones inscrites. És l’acte literari celebrat a Catalunya que engloba més activitats en una sola jornada. Els escriptors signaran els llibres perquè s’enduguin un regal ben especial per Nadal: un llibre dedicat.

Albert Sánchez Piñol

Albert Sánchez Piñol

El proper dissabte 12 de desembre, se celebra la segona edició del Mercat de Nadal del Llibre, el Sant Jordi d’hivern de Catalunya. Donat l’èxit de l’any passat, el TR3SC, amb la col·laboració d’Estrella Damm i Abacus, torna a presentar aquesta festa literària que uneix lectors i escriptors perquè comparteixin la seva passió per la lectura de forma propera i amena durant 11 hores, sent així l’acte literari que engloba més activitats en una sola jornada.

De les 11h a les 22h, la literatura inundarà tots els racons de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Més de 70 autors, 40 activitats literàries per a adults i tallers infantils, signatures, exposicions d’il·lustracions, actuacions musicals, foodtrucks i cervesa arrodoniran aquesta trobada festiva. El Nadal és la segona època de l’any en què es venen més llibres i aquesta és una oportunitat única perquè els autors presentin les seves últimes novetats editorials i els lectors s’emportin un llibre signat pel seu escriptor preferit, un regal ben original per Nadal.

Malgrat la pluja, el Mercat de Nadal del Llibre 2014 va reunir més de 1.000 persones en 4 hores i mitja. Donat l’èxit d’assistència i la complicitat del sector editorial i dels escriptors, aquest any, la festa s’allarga durant tot un dia i el nombre d’autors que hi participaran augmenta de 30 a 70 amb la presència de noms tan destacats com Albert Sánchez PiñolSílvia SolerRafel NadalCare SantosXavier BoschIsabel-Clara SimóMàrius SerraFernando SavaterMilena Busquets i molts més. Aquest fet, juntament amb una programació més eclèctica i per a tots els públics, augmenta la xifra d’assistència prevista a més de 5.000 persones.

El Mercat de Nadal del Llibre també es viu en família! 8 activitats infantils aproparan els llibres als més petits de la casa: conta contes amb en ‘Teo’ (11h), ‘El follet Oriol i els pèsols màgics’ (11:30h), ‘El Dino Mumu’ (12h), ‘La Flauta dels Barrufets’ (12:30h), taller per conèixer com funciona la càmera obscura (11h), taller d’il·lustració de ‘Petita&Gran Audrey Hepburn, Coco Channel i Frida Kahlo’ (12h), buscarem en Wally i ens hi farem fotografies (tota la jornada) i fins i tot, Lucrecia farà un concert (17:15h).

El Taller de Músics posarà la nota musical al Mercat de Nadal del Llibre. Des del TR3SC aposten per donar a conèixer i gaudir dels nous talents musicals de la ciutat. Els joves músics ens oferiran els seus repertoris, des de blues, soul o jazz, cadascú amb el seu toc més personal. Comptarem amb els grups: Magnus Luna (11h – 11.40h / Música i paraules), Llazz (12.40h – 13.20h / Jazz/Bossa), Goodtimes (14.20h – 15h / Soul/Jazz/Pop), Marta Cascales (16h – 16.40h /Piano), Grateful Blues (17.30h – 18.10h /Blues) i Patty Lodeiro (19h – 19.40h /Pop-Rock).

I on hi ha un bon llibre i una bona cervesa, no hi pot faltar un bon mos. Els assistents podran fer una parada per agafar forces entre activitat i activitat a la zona de foodtrucks. Hi trobaran les creps de La Caravane de Marione, les coques salades de La Volavan, les fantàstiques patates braves de Pebre Negre, els sucs i la xocolata calenta de Juicy Bluesi els productes de Rodilla.

L’accés és gratuït, amb inscripció prèvia a www.mercatllibre.cat, i obert a tothom (socis i no socis del TR3SC).