El màrqueting digital, a la Cimera de Terminologia

27.11.2014

Dijous 27 i divendres 28 de novembre es celebra a la Residència d’Investigadors de Barcelona la Cimera de Terminologia, organitzada per l’Associació Europea de Terminologia i que enguany compta amb la col·laboració del centre de terminologia de Catalunya, el TERMCAT. El català serà llengua oficial a la trobada, ja que sis de les ponències es faran en aquesta llengua.

Vintage social networking | John Atkinson - Wrong Hands

Vintage social networking | John Atkinson – Wrong Hands

Es tracta d’una trobada biennal i cada dos anys es celebra a diferents llocs d’Europa. L’objectiu d’aquest esdeveniment és crear una plataforma sòlida del multilingüisme a Europa, per la qual cosa s’hi conviden tant investigadors individuals com institucions que treballen en el camp de la terminologia.

El tema central de les jornades d’enguany és en quina mesura les xarxes socials poden afectar el treball terminològic. Per aquest motiu, la Sandra Cuadrado, coordinadora del projecte de màrqueting digital del TERMCAT, presentarà les principals línies del Diccionari de màrqueting digital que es va presentar fa justament un mes i que vam recollir en aquest article. L’acompanya Josep Maria Gastó, de STAITEC, i un dels experts que va col·laborar en l’elaboració d’aquest diccionari.

Podeu seguir la seva intervenció en directe a través d’aquest enllaç.