Indignació davant el registre al domicili de Fe Fernández

20.09.2017

Reproduïm el comunicat del Gremi de Llibreters arran de la detenció de Josep Maria Jové, marit de la llibretera Fe Fernández, i el registre del seu domicili.

Fe Fernández, llibretera de L’Espolsada | Foto Núvol

Aquest matí la Guàrdia Civil ha detingut Josep Maria Jové, secretari general de la conselleria de Vicepresidència i Economia de la Generalitat, i marit de la llibretera Fe Fernández, de la llibreria l’Espolsada, de les Franqueses del Vallès, després d’haver registrat casa seva.

El Gremi vol expressar el seu suport a la Fe i la seva família i mostrar públicament la seva indignació per la manera de procedir dels darrers dies d’alguns cossos policials, amb accions que plantegen dubtes seriosos sobre l’existència d’irregularitats jurídiques i el respecte a les garanties envers els drets de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 Comentaris
  1. La indecència no respecta ni la cultura, ni la bona Fe dels que la fan. Odia la vida feliç i lliure, l’ataca per enveja i la combat amb brutal brutícia.
    Quina barra! Quina pocavergonya!
    Al vostre costat, al costat de la gent digna del país.

  2. i ara, amb els comptes de Cultura intervinguts, des del festival de Sitges a l’Esmuc, la ILc o els ajuts, tots abocats a la incertesa del Gran Amnistiador Fiscal, per cert, anticonstitucional. Es comença cremant un llibre…