El festival FiSures busca artistes

7.04.2016

L’Ajuntament de Palafolls posa en marxa la tercera edició de FiSures, el festival d’art multidisciplinari que tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de juny de 2016. De moment, l’ajuntament manté obert el període de presentació de propostes fins el 15 d’abril.

El precedent del Festival FiSures fou el Festival Inundart'

El precedent del Festival FiSures fou el Festival Inundart’

Palafolls aposta per artistes professionals, companyies emergents i obres multidisciplinàries per fer possible la tercera edició del festival FiSures. És així com l’ajuntament obre fins el 15 d’abril el període de presentació de propostes, que poden comprendre des de dansa vertical fins a intervencions en l’espai públic. Teatre, clown, cabaret, monòlegs, titelles, música de fusió, expressió corporal, i molt més: tot és benvingut en aquest municipi del Maresme.

Els artistes i companyies interessades trobaran a internet el formulari per fer arribar la seva proposta artística, tot i que també poden presentar-se presencialment a l’edifici MiD. Els artistes sabran si han estat seleccionats entre el 25 i el 29 d’abril, i a partir d’aleshores l’organització treballà perquè l’esdeveniment sigui una realitat. Els escollits rebran subvenció, il ‘organització es farà responsable de la difusió de l’obra. La intenció de FiSures és recolzar els projectes d’art interdisciplinari que desenvolupin un discurs propi i innovador en el procés creatiu.

Precisament per potenciar la innovació, Palafolls no només acollirà intervencions artístiques en espais tradicionals, sinó que obrirà l’espai públic i urbà pels artistes que el vulguin utilitzar. D’aquesta manera, FiSures pretén implicar i crear diàleg amb el públic no especialitzat, que trobarà l’art als carrers i a les places i descobrirà obres originals de diferents estils i disciplines. És així com durant el cap de setmana del 18 i 19 de juny, Palafolls es convertirà en un espai de creació i de reflexió; en definitiva, un entorn propici per al consum cultural familiar d’alta qualitat reflexiva.