El digital de cultura Núvol, a l’Internauta

19.02.2017

Vicent Partal ha entrevistat Bernat Puigtobella a l’Internauta, el programa virtual que s’emet als estudis de Vilaweb i que podreu veure aquest diumenge, 19 de febrer, a les 21.30h El Punt Avui TV. Durant el programa, Partal i Puigtobella han repassat els cinc primers anys del digital cultural, que va aparèixer per primera vegada l’abril del 2012 amb l’objectiu de ser un espai col·laboratiu per a la comunitat virtual. També podeu veure el programa a través d’Internet en aquest article de Vilaweb.

Vicent Partal entrevista Bernat Puigtobella a l”Internauta’

Núvol és un digital que mai no s’ha vist en paper, però ha anat generant una certa audiència proporcional al que es pot donar en l’àmbit cultural. Ens semblava interessant encarnar-nos en paper i fer una cosa molt contundent aprofitant que fèiem cinc anys”, explica l’editor i fundador de Núvol, Bernat Puigtobella. Així és com el mes de desembre passat va veure la llum la primera obra editada per Núvol, les Versions a peu d’obra de William Shakespeare, en què s’apleguen deu obres que al llarg de vint anys Joan Sellent ha traduït per a diverses companyies teatrals.

Juntament amb aquesta edició de les traduccions de Sellent, Núvol vol impulsar dos projectes més i per això ha creat un Verkami: ampliar el catàleg d’e-books i publicar el primer número d’una revista en paper, en què es compilaran els millors articles publicats del digital cultural i nous continguts, editats especialment per aquesta revista. A més a més, també es reeditaran les Versions a peu d’obra de Shakespeare.