El cor de la protesta

23.12.2013

Dins de les activitats de l’exposició “Jo em rebel·lo, nosaltres existim” la Fundació Palau convida a tothom a participar en el concert de Nadal “El Cor de la Protesta”.

 

#ElCordelaProtesta

 

Un cor creat per la Fundació Palau especialment per aquesta iniciativa i dirigit per Jordi Lluch que compte amb la col·laboració i l’entusiasme d’una vintena de cantaires que han decidit sumar-se a la proposta. Tots aquells que vulguin afegir-se i cantar en el cor que es posin en contacte amb Jordi Lluch a direccio@corciutatmataro.org

El cor de la protesta s’inspira en una iniciativa anomenada Complaint’s Choir, que se celebra en altres indrets del món.

El Cor de la Protesta cantarà dues Nadales “Les dotze van tocant” (harmonitzat per Francesc Pagès) i “Adeste Fideles” (harmonitzat per F. Ynera) que seran versionades amb les lletres de totes aquelles persones ens facin arribar les seves protestes i propostes a través de correu i twitter.

Un cop seleccionats els missatges rebuts, els músics d’El Cor de la Protesta adaptaran una nova versió de les nadales amb les protestes i propostes i també amb els desitjos i anhels per l’any 2014.

El Cor de la protesta farà dues actuacions públiques, cantant l’adaptació d’aquestes cançons de Nadal el dia 28 de desembre a la Fundació Palau (18.00 h) i dues hores més tard a les 20h en una plaça pública de Barcelona que es comunicarà prèviament a través de les xarxes socials de la Fundació Palau.

Animem a tota la ciutadania a participar i a fer-nos arribar les protestes i les propostes a través de la xarxa social Twitter i a l’adreça electrònica de la Fundació fins el mateix dia 28 a les 12h del matí. Les frases no han de superar els 140 caràcters d’un tweet i seran seleccionades pel Cor de la Protesta entre les que millor s’adaptin a la nova versió de les Nadales i a l’esperit de l’exposició “Jo em rebel·lo, nosaltres existim”.

Les frases rebudes es faran públiques a través de la web i les xarxes de la Fundació amb el hashtag #elCorDeLaProtesta. Podeu enviar les vostres frases de protesta a l’adreça electrònica: fundaciopalau@fundaciopalau.cat.

La Fundació Palau vol agrair a tots aquells que participin en aquesta iniciativa i fer d’altaveu de tots aquells que vulguin celebrar les festes de Nadal d’una altra manera.