El Cinèfil obre portes

1.04.2016

De vegades Twitter ens dóna sorpreses, i a Núvol ens ha permès conèixer un nou mitjà de comunicació sobre cinema en llengua catalana: El cinèfil. Aquesta web va ser la seguidora número 25.000 del compte de Núvol en la xarxa social esmentada. Els desitgem molta sort.

Charles Chaplin

Charles Chaplin

Avui, divendres 1 d’abril, obre portes un nou mitjà de comunicació digital en català: El Cinèfil, una revista en xarxa dedicada al món del cinema. Els seus impulsors posen de relleu que parlar de cinema avui en dia significa no només parlar de les pel·lícules que arriben a les sales, sinó també fixar la mirada en l’oferta de sèries i documentals, nacionals i internacionals, que passen per la televisió. El Cinèfil vol oferir una mirada al món del cinema en tota la seva amplitud.

A Catalunya, són nombroses i diverses les activitats relacionades amb el cinema, que permeten al públic anar més enllà de les darreres novetats de Hollywood, com demostren els més de 40 festivals, mostres i cicles de cinema que es duen a terme. La revista vol ser un altaveu de l’univers del cinema en el nostre país, informant i recomanant els esdeveniments relacionats amb pel·lícules, curtmetratges, documentals i sèries de televisió. Ho farà a través de continguts d’actualitat, crítica, reportatge, opinió, fotoperiodisme, entrevista i humor gràfic, entre d’altres. I ho farà en català, com assenyalen els seus impulsors, perquè lamentablement el nombre de publicacions en català dedicades al cinema són més aviat escasses.

Etiquetes: