El cicle ITworldEdu busca les propostes educatives més innovadores, vinculades a la tecnologia

16.12.2014

El cicle ITworldEdu, dedicat a trobar sinergies entre educació i tecnologies de la informació i la comunicaci,  tindrà lloc els propers 25 i 26 de febrer al World Trade Center de Barcelona. S’acaba d’obrir la convocatòria perquè els professionals de l’educació hi puguin assistir.

nens

Enguany es portarà a terme la setena edició d’aquest congrés que posarà el focus en les tecnologies emergents destinades al sector educatiu, pràctiques innovadores i nous mètodes per unir educació, aprenentatge proactiu i noves tecnologies.

A través d’aquest punt de trobada entre professionals del sector educatiu es volen compartir experiències innovadores, com l’aprenentatge actiu a través de la robòtica i la programació. O bé, es volen subratllar experiències educatives fetes a través de dispositius mòbils (mSchools Mobile Learning Awards). També es destacaran les metodologies innovadores amb el suport de les TIC.

Tots aqueslls professors, directius de centres educatius, personal del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, així com empreses de tecnologia educativa desenvolupadores de solucions o proveïdores de material educatiu estan convocats a participar a la setena edició del ITworldEdu per presentar els seus projectes més innovadors abans del 15 de gener de 2015. La comunitat educativa pot enviar les seves propostes i projectes, a través d’aquest enllaç.