Diada de jocs en català a Girona

14.12.2012

Jocs, lectures, nadales, partides d’Scrabble i un dictat popular per a pares i fills seran algunes de les activitats que el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona prepara per demà dissabte de 10h a 14h al Punt de Trobada de la Rambla de Girona. Diferents activitats que serviran per promocionar el català en una diada plena de jocs i en un ambient festiu previ a les festes de Nadal.

L’acte és obert a tothom i les activitats es podran seguir a través del Facebook i del Twitter -amb el hashtag #jornadacnlgi- per saber en cada moment quins jocs i tallers s’estan portant a terme. En la diada hi participaran les parelles lingüístiques que formen part deks programa Voluntariat per la llengua, l’alumnat dels cursos de català i tots aquells pares i mares amb fills que vulguin passar una bona estona jugant en català.

L’acte inclou una lectura de textos de Joan Sales, Pere Calders i Tísner per commemorar el centenari del seu naixement, a càrrec de l’alcalde de Girona Carles Puigdemont. Una altra de les activitats serà una cantada de nadales per part del cor de pares i mares de l’Escola Bruguera i  dels alumnes dels cursos de català. A dos quarts de dotze tindrà lloc una partida d’Scrabble gegant. I a les dotze del migdia hi haurà un dictat popular amb premi per al guanyador.  Tots els participants a la diada podran portar jocs, joguines i llibres en català en bon estat a l’estand del CNL de Girona, per tal de col·laborar en la campanya “Apropa’ns a la il·lusió” de la Creu Roja que recull joguines fins el dia 20 de desembre.

 

 

Etiquetes: