El Born de Cançons ens acosta grups andorrans, eivissencs i el jazz del planter de Sant Andreu aquest febrer

2.02.2015

El mes de febrer ens dóna la possibilitat de gaudir dels concerts del Projecte Mut, El Pont d’Arcalís i de la jove promesa de jazz català Eva Fernández, del planter de Sant Andreu.

Eva Fernández.

Eva Fernández.

Els eivissencs Projecte Mut visitaran el Born CC per actuar el dijous 5 de febrer a les 20h. La banda encapçalada per Joan Barbé i David Serra presentarà nou treball, Idò (LBam Records, 2014): folk mediterrani i molta poesia musicada en són els plats forts.

La Seca, la Meca i les valls d’Andorra (DiscMedi, 2015) és el nou disc del grup andorrà El Pont d’Arcalís, que actuarà dijous 12 de febrer al Born CC (20h). Cançons que evoquen les músiques tradicionals pirinenques, banyades pel folk català i actualitzades per les musicacions contemporànies.

I el 26 de febrer, la jove promesa del jazz Eva Fernández -formada a la Sant Andreu Jazz Band, de l’escuderia de Joan Chamorro- oferirà un recital acompanyada dels músics David Pastor (trompeta), José Luis Guart (piano) i Toni Pagès (bateria). La jove saxofonista, clarinetista i cantant debutarà al Born CC a les 20h.