Edgar Cotes guanya el torneig d’escriptura de Vullescriure.cat

24.07.2014

El portal Vullescriure.cat, que incita a escriptors de totes les edats a asseure’s davant l’ordinador, la màquina d’escriure o el bloc de notes, ha organitzat el torneig d’escriptura La Gran Final amb la participació d’una trentena de concursants. A Núvol publiquem el relat guanyador, d’Edgar Cotes, que es titula “Guerra d’herències”.

Edgar Cotés

El rei contempla, altiu, la seva tan anhelada fortalesa per fi enllestida. El llarg temps que ha dedicat a la seva construcció li val la seva augusta parença. Cada detall evidencia la conscienciosa meticulositat del monarca.

Ja s’imagina tot el seu exèrcit assentat entre les massisses muralles, bo i disposat per a una cruenta batalla. Els arquers, encoberts per les infranquejables sageteres, dispararien els dards que menarien, precisos, fins als seus ominosos enemics. A la vegada, una pluja de penyes acabaria amb els homes que haguessin escapat de les destres sagetes. I des dels merlets, els soldats escalfarien les olles amb l’oli bullent que abrasaria les pells dels hostils maldessin en enfilar-se pels eminents murs. Seria una castell completament impenetrable.

Una despietada puntada, però, trunca totes les seves ambicions. Un xiscle agut omple l’aire. Una criatura reclama, rancorosa, una punició als seus progenitors per aquella traïció. I és que el seu germà gran acabava de reduir a una duna, la seva tan anhelada fortalesa de sorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Moltes gràcies per publicar el meu text!! Em fa moltíssima il·lusió 🙂
    Edgar