DIXITFEST, la clàssica a nous espais

19.04.2015

L’ARSinNOVA Cor de Cambra i l’Orquestra Barroca Catalana s’uneixen per crear el DIXITFEST, un cap de setmana on la música clàssica i l’actual es troben al CREC per presentar una proposta diferent.

ARSinNOVA Cor de Cambra

ARSinNOVA Cor de Cambra

Els propers dissabte 25 i diumenge 26 d’abril, el Cor de Cambra ARSinNOVA en col·laboració amb l’Orquestra Barroca Catalana presenten el DIXITFEST, unes jornades musicals on interpretaran, sota la direcció de Pere Lluís Biosca, el Dixit Dominus de G.F. Händel i obres de F. Mendelssohn, A. Vivaldi i W.A. Mozart.

La jornada, dividida en 3 parts diferents, començarà una hora abans del concert amb una xerrada d’obertura a càrrec d’Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg i divulgador musical, sobre les obres que s’interpretaran. Després del concert, els assistents podran gaudir de la sessió del DJ HÖG i compartir una cervesa amb els músics.

La nova proposta musical tindrà lloc al CREC, co-working ubicat al barri del Poble Sec de Barcelona i compta amb el patrocini de la cervesa artesana Barna-Brew, que obrirà una barra de bar per a que es puguin degustar les seves cerveses durant tot l’esdeveniment.

Aquest és el primer programa que el cor barceloní presenta en el marc d’una proposta pròpia que parteix d’un model de concert urbanitas, proper i interactiu. De la mateixa manera, l’ARSinNOVA Cor de Cambra continuarà treballant en noves iniciatives que ofereixin la música coral en un context inusual, tant en la forma com en el lloc.

Els horaris dels concerts són: dissabte 25 d’abril a les 19.30h (obertura a càrrec d’Alfred Rodríguez Picó a les 18.30h) i diumenge 26 d’abril a les 12h (obertura a càrrec també d’Alfred Rodríguez Picó a les 11h) al CREC. El preu de les entrades és de 17€ a la taquillla i 15€ amb flyer descompte (es pot descarregar al web del cor). Per a més informació: www.arsinnovacor.com/dixitfest.