Dissabte a La Setmana, revistes i il·lustradors

9.09.2016

El 10 de setembre és el penúltim dia de La Setmana del Llibre en Català i està dedicat a les revistes i la premsa en la nostra llengua. Els protagonistes del matí seran els il·lustradors, que ompliran l’avinguda de la Catedral amb diverses activitats.

Revistes de paper a La Setmana |© LaSetmana

Revistes de paper a La Setmana |© LaSetmana

 

La Setmana del Llibre en Català encara la seva recta final. Dissabte és el penúltim dia de la festa i el matí està dedicat als il·lustradors. A les 12:30, Albert Viladés protagonitzarà una sessió d’sketching a l’Avinguda de la Catedral a càrrec de l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Editorial Andorra; a les 12:45, el Josep Lluís Martínez Picanyol i Bernat Cussó presenten El gran llibre de les set diferències d’en Picanyol. Tot seguit, a les 13:15, Diana Coromines, Cinta Fosch i Mertxe París presentaran Agafi’s fort el barret, senyora Jensen; per últim, Josep Maria Cedena presentarà la col·lecció Els dibuixants del Cu-Cut! a les 13:45.

Quan els il·lustradors acaben amb els seus actes, comencen les activitats relacionades amb les revistes i la premsa en català. A les 17h, Txe Arana i Xavier Bosch conversen sobre la Revista Esguard; a les 18, Gabriel Amargant Jazz Trio i Jordi Martí faran un concert-conversa per parlar de la revista 440 Clàssica; a les 18:45, Vivim del Cuentu organitza l’espectacle familiar Un país de revistes, i finalment, a les 19h Joana Serrat i Helena Morén duran a terme un concert-conversa al voltant de la revista Enderrock.

A part d’aquestes activitats temàtiques, dissabte s’iniciarà a les 10 del matí amb l’itinerari literari La Barcelona d’Hermes que duran a terme Xavi Soro i Núria Machado. A les 11, Xavi Casinos també farà un itinerari literari, aquest cop titulat Barcelona, la mirada amagada. Un altre fet destacat és la commemoració dels 30 anys de Bromera, que serà a les 20h a l’Escenari 3.

Alguns dels llibres que es presentaran són Dies que acaben en una ampolla de Vichy, d’Andrea Rodés; Els àngels de gel, de Toni Hill; Em dic Lucy Burton, d’Elizabeth Strout; Els burgesos són sempre els altres, de Jules Renard, i Fora de classe. Textos de filosofia de guerrilla, que comptarà amb Pau Carrió, Marina Garcés i Pol López. A part d’això, la jornada comptarà amb una dotzena d’escriptors signant les seves obres, tallers i espectacles familiars. Per veure la programació completa, podeu visitar la web de La Setmana.