Descobreix la Banda d’Esparreguera a l’Espai A

19.03.2016

Aquest diumenge a les 18.30h del vespre la Banda d’Esparreguera, amb la col·laboració de l’Espai A, aterra a la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca a Sentmenat per oferir un concert on passarà pels diferents gèneres musicals sota el títol Descobreix la Banda: del pasdoble al jazz.

La Banda d'Esparreguera actua aquest 19 de març a La Unió | Foto: Facebook de la Banda

La Banda d’Esparreguera actua aquest 19 de març a La Unió | Foto: Facebook de la Banda

Des de fa cinc anys, l’Espai A genera un circuit estable de música, teatre i espectacles per als teatres locals i ateneus d’arreu del territori amb l’objectiu de dotar de contingut aquests espais de Catalunya, seleccionats a partir de criteris de qualitat artística. En aquesta cinquena edició, hi ha previstes més de cinquanta actuacions de teatre i música amateurs, entre les quals destaca la de la Banda d’Esparreguera.

Fundada l’any 2001 per Serafí Casanovas, la banda va néixer amb l’objectiu de passar-s’ho bé fent música i, per tant, està oberta a tots aquells músics que tinguin ganes de participar-hi. Està formada per més de quaranta instrumentistes de vent i percussió, i dirigida per David Parras, i fan concerts durant tot l’any. En el marc de la programació de l’Espai A, aquesta agrupació presenta l’actuació Descobreix la Banda: del pasdoble al jazz, en què la banda farà un recorregut pels diversos gèneres musicals per donar a conèixer totes els colors i sonoritats que pot oferir la banda. Podeu trobar més informació sobre el concert del Dia del Pare al web de l’Espai A.

En aquest vídeo podeu veure el Concert de Santa Cecília que va oferir al Patronat Parroquial d’Esparreguera.