Avui es proclama el premi Núvol a l’Ateneu

12.03.2013

Avui dimecres a les 19h se celebra a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, 5è) una tertúlia sobre traductors. Serà el moment d’anunciar el premi Núvol de Traducció.

Joan Sellent | Foto de Judit Contreras

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana ha organitzat una tertúlia sobre traducció que girarà al voltant de la polèmica generada amb la publicació de diversos articles al diari digital de cultura Núvol.com. Arran de l’interès que aquest debat sobre la professió de la traducció va generar a la xarxa, des de l’AELC considerem important proporcionar un espai perquè els traductors i traductores es puguin trobar cara a cara per dur el debat més enllà del que permet una discussió per escrit.

Durant la tertúlia alguns dels protagonistes de la polèmica oferiran un petit resum de la posició que van prendre a Núvol, de manera que els assistents que no van llegir tots els articles i comentaris puguin estar-ne al cas, i també com a espurna per al debat. També s’aprofitarà per anunciar el guanyador del Premi Núvol de Traducció. La tertúlia és oberta a tothom, i tindrà lloc avui a les set del vespre a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, 5è).

A la notícia publicada al web de l’AELC hi trobareu els enllaços als diferents articles i comentaris d’aquesta polèmica.