Delorean, Niño de Elche i Antònia Vicens seran al Poesia i +

18.05.2016

El festival de Caldes d’Estrac, que enguany celebrarà la seva onzena edició, ha anunciat els primers artistes que es deixaran veure pel Maresme entre el 7 i el 17 de juliol.

El Niño de Elche actuarà enguany al Festival (a)phonica de Banyoles | © Celia Macías

El Niño de Elche actuarà al Poesia i + | © Celia Macías

Aquest avançament del programa l’ha presentat la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, que recentment ha nomenat Pere Almeda com a director. Una altra novetat en aquest sentit és la incorporació de Martí Sales i Mireia Calafell com a nous directors artístics d’un festival que aquest any s’amplia a set municipis del Maresme: Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i la capital Mataró. La Fundació Palau compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Delorean | La Costa Comunicació

Delorean | La Costa Comunicació

Poesia i + continuarà apostant per acostar-se a altres disciplines i propostes artístiques a partir de la poesia. D’entre els primers participants confirmats, destaca la presència de Delorean, que farà un homenatge a Mikel Laboa; Niño de Elche; Antònia Vicens, Premi Nacional de Cultura de Catalunya; Mario Gas; Enric Casasses; Maria Arnal i Marcel Bagés; Lucia Pietrelli; Meritxell Cucurella-Jorba i Toni Gomila, que interpretarà el seu exitós monòleg Acorar.

Any rere any, el festival s’ha consolidat com un dels esdeveniments poètics més importants fora de Barcelona amb la seva aposta com a catalitzador que permet la proliferació, la mutació i l’escampadissa de versos. Durant les properes setmanes, els organitzadors presentaran el cartell complet dels artistes que hi prendran part, juntament amb la nova imatge del festival.

Una imatge del festival de l'any passat | La Costa Comunicació

Una imatge del festival de l’any passat | La Costa Comunicació

D’altra banda, surant aquest mes de maig es podran adquirir abonament per un preu especial, així que tothom que tingui ganes d’anar-hi haurà d’estar pendent d’aquesta oportunitat.

Trobareu tota la informació sobre el festival en aquest enllaç.