David Victori, director i guionista català, aspira a treballar amb Ridley Scott i Michael Fassbender

29.06.2012

Escena del curt 'La Culpa' de David Victori.

‘La Culpa’, de David Victori, és un dels curtmetratges que ha arribat a la semifinal del festival mundial de curtmetratges de YouTube. Al certamen es van presentar més de 15.000 obres, i entre els 50 semifinalistes només hi ha 5 curtmetratges espanyols i un de català, dirigit per David Victori.

El guanyador del festival de curts de YouTube ha d’intentar obtenir el màxim de vots dels internautes i rodarà un altre curtmetratge produït per Ridley Scott i protagonitzat per Michael Fassbender amb un pressupost de 500.000 dòlars.

‘La Culpa’ que es va estrenar l’Octubre de 2010 a la secció oficial del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, i després d’un llarg recorregut per festivals de tot el món i diversos premis nacionals i internacional està disponible per ser vist online a YouTube fins el 13 de juliol, dia en què es tancaran les votacions i es decidiran els 10 finalistes. 

El curt de David Victori  produït per Roxbury i Argucia és l’últim curt del director i guionista David Victori, qui va aconseguir múltiples premis amb el seu anterior treball “Reacción”, (protagonitzat per Santi Millan) seleccionat en més de 80 festivals nacionals i internacionals.

‘La Culpa’ és una reflexió sobre l’ull per l’ull encarnada en la història de Léo, un home obsessionat per venjar l’assassinat de la seva dona. La trama, no obstant això, es centra en el que hi ha just després.

David Victori, que es troba preparant el seu salt al llarg amb Oberon Cinematográfica, va ser seleccionat per la prestigiosa revista nortamericana Variety com un dels deu cineastes espanyols a seguir en els pròxims anys.

Hi ha 160 països representats en aquest concurs internacional que ha escollit els seus semifinalistes a través de la productora Scott Free Productions i als que l’internauta pot votar fins el 13 de juliol a la pàgina youtube.com/yourfilmfestival.