Crida als quatre vents que el català és llengua comuna

23.04.2016

La Plataforma per la Llengua torna aquest any torna a demanar aquest diumenge, 24 d’abril, que el català sigui la llengua comuna i d’integració de totes les persones que viuen a Catalunya, independentment d’on vinguin. Per això es reuneixen, aquest cop a la Plaça del Born de Barcelona, de 10h a 13h, per fer un crit a totes direccions a favor de la llengua.

Plataforma per la LLengua convoca una plantada a El Born CC

Plataforma per la LLengua convoca una plantada a El Born CC

Per això, la Plataforma ha convocat tothom a fer una rosa dels vents que es mogui i cridi en qualsevol de les varietats de cada territori. L’acte, que dura tot el matí del diumenge i que comptarà amb diverses activitats i tallers i música amb el DJ Xerramequ durant tot el matí. A partir de les 11h, els participants podran validar la inscripció i a les 12h es durà a terme l’acció, que és cridar als quatre vents que el català sigui llengua comuna. L’acte es clourà amb un vermut a les 13h.

Que el català sigui llengua comuna vol dir que sigui la llengua vehicular de totes les persones d’arreu del territori catalanoparlant. En aquest sentit, ja des de fa temps la Plataforma per la Llengua ha anat fent accions per reivindicar-ho: des de fer acollida per a persones nouvingudes fins a dur a terme accions, com la d’aquest diumenge.