El Mercat de les Flors prorroga “Cosas que se olvidan fácilmente”

11.01.2016

Xavier Bobés, el creador i intèrpret de l’espectacle Cosas que se olvidan fácilmente, està d’enhorabona: la seva obra es prorroga degut a l’èxit que ha tingut. L’espectacle forma part del cicle OH! Poètiques de la il·lusió que acull el Mercat de les Flors

"Cosas que se olvidan fácilmente" de Xavier Bobés al Mercat de les Flors | Font: Mercat de les Flors

“Cosas que se olvidan fácilmente” de Xavier Bobés al Mercat de les Flors | Font: Mercat de les Flors

Xavier Bobés, artista autodidacta i apassionat de la poètica dels objectes, fa un any que va començar a notar que tenia problemes de memòria. Cada cop li costava més recordar-ho tot. Boés va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van portar-lo a crear Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i fins i tot n’inventa de nous. I és que ben mirat, no és això el que fa la nostra ment?

La història té lloc a la segona meitat del segle XX a Espanya i, segueix l’estil de Bobés, que fa mes de deu anys que investiga tota mena d’objectes quotidians. És així com converteix un joc de cartes en un muntatge teatral per a cinc espectadors. Les entrades per Cosas que se olvidan fácilmente s’exhaureixen ràpid. Les persones que no van poder assistir als primers espectacles estaven esperant que arribés gener per veure l’obra, i efectivament, el Mercat de les Flors ha tornat a omplir.

Tant han omplert, que Cosas que se olvidan fácilmente s’ha prorrogat per l’èxit de públic. Les funcions estaven programades fins el 10 de gener però les localitats es van exhaurir ràpidament. Les persones que esperen poder veure l’espectacle de Xavier Bobés poden consultar la informació de l’obra i comprar les entrades a la pàgina web del Mercat de les Flors.