Corrupció: l’organisme nociu

28.04.2014

Un col·lectiu de persones que han estat víctimes de la corrupció municipal al nostre país han accedit a parlar i donar fe de les amenaces que han patit en un documental titulat ‘Corrupció: l’organisme nociu’, que es finançarà mitjançant una campanya de micromecenatge.

 

Alguns dels participants, com Itziar González Virós, exregidora de Ciutat Vella a Barcelona, ja n’han parlat obertament, davant de les càmeres i també del jutge, sempre que se l’ha requerit. En la crida que podeu veure en aquest breu vídeo trobareu reunides al voltant de la taula persones que s’han trobat involuntàriament enfangades en situacions de corrupció. És el cas d’Albert Gadea, exdirector de Planificació de Santa Coloma de Gramenet, que va destapar el cas Pretoria. O Maite Carol, exinterventora, també de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. O el cas de Jaume Llansó, ex director de l’IMPEM de Mataró, que es va haver d’enfrontar amb els seus superiors. Tots ells conversen al voltant d’una taula amb Carlos Jiménez Villarejo, Fiscal en cap de la Fiscalia Anticorrupció entre 1995 i 2003. Per què no es castiga els corruptes? Per què els condemnats per delictes econòmics són indultats de manera sistemàtica al nostre país? Aquí teniu la llavor d’un documental que podeu ajudar a finançar a través d’una campanya de micromecenatge que trobareu aquí. Els impulsors ja han recaptat els primers 15.000 euros dels 45.000 que necessiten per produir el documental.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 Comentaris
  1. Gràcies per la informació. M’ha encantat aquest projecte, he vist que participa també la Victoria Camps a qui admiro molt. Acabo de fer la meva petita aportació econòmica perque es pugui fer aquest docu.