Conrad Roset, tuitaire resident

13.06.2014

Avui el nostre tuitaire resident és Conrad Roset. Durant tot el dia @conradroset comentarà, des de Twitter, les notícies del digital de cultura que més li interessin. El seu timeline es podrà seguir des de la portada meteòrica de Núvol.

Imatge de Conrad Roset

Conrad Roset ha passat la primera part dels seus 29 anys a Terrassa, la ciutat on ha nascut, entre capses de colors, retoladors i llibretes.  L’altra part, a Barcelona, envoltat de pintures, moleskines, muses, llapis de colors i el seu gatet gris. Aquesta és la presentació que trobem en el seu bloc.Ha aconseguit traspassar fronteres i exposar a museus i sales  importants com el MOCA de Virginia, SopkeArt en Sant Fracisco, London Milles a

Londres, Tipus Infames a Madrid, Artevistas i Miscelanea a Barcelona. Col·labora com a professor d’il·lustració a l’Escola de disseny Bau (Barcelona) i treballa amb diferents projectes en agències de publicitat, estudis de disseny, editorials i premsa.

Gràcies a tot aquest bagatge artístic, aquest jove terrassenc s’ha convertit en una referència actual dins del món de la il·lustració, amb influències de l’expressionisme i artistes com Klimt o Schiele.

Etiquetes: