La Sant Andreu Jazz Band actua avui pels joves extutelats

13.03.2013

La Sala Luz de Gas acollirà avui (20h) el concert benèfic que la Sant Andreu Jazz Band oferirà per recaptar fons per a l’entitat Punt de Referència. 

La Sant Andreu Jazz Band farà un concert en benefici de l'entitat Punt de Referència, que ofereix programes educatius a adolescents extutelats.

El concert de la Sant Andreu Jazz Band comptarà amb la direcció de Joan Chamorro i amb les veus d’Eva Fernández, Magalí Datzira, Andrea Motis, Paula Berzal, Alba Armengou, Helena Pañart, Alba Esteban i Eduard Ferrer i amb més d’una trentena de músics. Els músics que formen part de la considerada Big Band més jove d’Europa s’han volgut sumar a la causa que l’entitat Punt de Referència promou: donar suport econòmic al col·lectiu de joves extutelats d’entre 17 i 23 anys i acompanyar-los en el seu procés d’emancipació un cop han sortit dels centres de menors on han estat atesos sota la tutela de Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya.

Fotograma de la pel·lícula 'Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band'.

La Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro i formada per joves d’entre 7 i 18 anys, ha protagonitzat recentment la pel·lícula Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band, guanyadora de la secció nacional de la 10ª edició del Festival Internacional de Cine Documental Musical Beefeater In-Edit i acabada d’estrenar als cinemes a tot l’Estat.
 Aquesta gran família musical de Sant Andreu ha volgut cedir el seu talent a la crida que ha fet l’entitat Punt de Referència, que ofereix programes educatius de seguiment en llars amb joves extutelats que aprenen a afrontar la situació d’emancipació amb l’ajuda d’educadors i voluntaris.