Còmics per als més petits

20.04.2016
Llibre il·lustrat | Foto: Pixabay

Llibre il·lustrat | Foto: Pixabay

Una gran descoberta d’aquest Sant Jordi és Bang ediciones, que ja fa més de 5 anys que publica a casa nostra. La seva col·lecció “Mamut” està pensada i concebuda per a iniciar els més petits en el món del còmic. 

La caca màgica

la-caca-magicaGuió i dibuixos: Sergio Mora
Bang ediciones
Edat: A partir de 3 anys

La col·lecció +3 són històries mudes, amb grans il·lustracions coloristes que presenten escenes molt senzilles de la quotidianitat dels més petits. No són meres seqüències, sinó que impliquen una veritable gramàtica. Aquest volum, amb el tema escatològic que més entusiasma els més petits, omple les pàgines amb multitud de simpàtiques caques roses.

City Kid

city-kidGuió i dibuixos: Álex Fito
Bang ediciones
Edat: A partir de 6 anys

En aquesta col·lecció +6 s’hi introdueix el text, senzill i concís, amb lletra de pal i il·lustracions de colors vius que fan referència a l’entorn, la família i els amics. La història del Joan, el nen que ha de deixar el poble per anar a viure a la ciutat, està amanida pels bons consells del seu avi davant aquesta nova aventura.

Grot el goblin enamorat

grotGuió i dibuixos: Luca Blengino i Marco Paschetta
Bang ediciones
Edat: A partir de 9 anys

A la col·lecció +9 la trama es torna més complexa, com també el nombre de personatges i gèneres. En aquest cas, la història de Grot és la història d’un monstre repugnant que s’enamora d’una fada preciosa i decideix canviar per poder agradar. I aquí és on s’adona que canviar no sempre és tan fàcil i que… potser no cal canviar per agradar.