Circ per Palestina 

8.05.2019

La companyia palestina de circ contemporani Palestinian Circus School aterra a Barcelona per presentar Sarab (“miratge”, en àrab), un espectacle dirigit per Paul Evans, director i coreògraf de circ i teatre internacional. El muntatge es podrà veure aquest cap de setmana a l’Ateneu Popular 9 Barris, dins del Cítric, el 5è cicle de cultura crítica i popular.

La companyia de circ de Palestina presentarà ‘Sarab’ a l’Ateneu Popular 9 Barris.

Set artistes palestins, acompanyats d’un trapezi oscil·lant, un pal xinès i una maleta, pujaran a escena per relatar, a través de la seva experiència, la desolada situació que viuen cada dia arreu del món les persones que es veuen obligades a fugir dels seus països.

Fundada el 2006, la Palestinian Circus School col·labora en el desenvolupament d’una nova forma d’expressió cultural, dinàmica i experimental que busca rebutjar les concepcions tradicionals de l’art i les interaccions artístiques, i en l’enfortiment d’una nova generació d’artistes a Palestina.

L’espectacle s’emmarca dins de la campanya ‘Palestina Batega’ de l’Associació Catalana per la Pau (ACP), una iniciativa que pretén donar veu al poble palestí a través de la música, el cinema, el circ, el teatre i la poesia.

 

 

Més informació i entrades en aquest enllaç.