Cesk Freixas i Roc Casagran als Juliols Joves de l’Ateneu

6.07.2016

La música i la lírica tornaran a ajuntar-se demà a la nit en un espectacle conjunt, irònic i reivindicatiu de marcada crítica social, amb cançons d’un i poemes de l’altre. El recital tindrà lloc a les 22.00h a la sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu.

Roc Casagran i Cesk Freixas

Roc Casagran i Cesk Freixas

La setmana passada va començar una nova edició dels Juliols Joves de d’Ateneu Barcelonès, amb una programació variada que inclou, a banda d’aquest concert, una sessió de cinema a la fresca i una nit de poesia. El teatre va donar el tret de sortida dimecres 29 de juny, amb un monòleg sobre La idea d’Europa de George Steiner dirigit per Òscar Intente, i dimarts es va projectar la pel·lícula La estrella, d’Alberto Aranda. Ara arriba el torn dels joves creadors.

Freixas i Casagran aposten per teixir ponts entre el món de la cançó i el de la poesia, i per aquesta raó fa tres anys que col·laboren en projectes artístics que tenen la voluntat d’anar més enllà de l’entreteniment, a través de la crítica social, per remoure les consciències. La sonoritat i el lirisme, impulsats per l’activisme. Una manera compartida d’entendre i de transmetre la cultura.

Demà, el cantautor del Penedès i l’escriptor de Sabadell tornaran a pujar a l’escenari per combinar el so i la veu de les seves cançons i versos. L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta, però atenció, que l’aforament és limitat!

La setmana que ve, Maria Cabrera, Raquel Santanera, Maria Sevilla i Guim Valls clouran els Juliols Joves amb l’espectacle Poesia micro obert, presentat per Francesco Ardolino. Més informació al web de l’Ateneu.