Cent candidatures opten al Premi Lluís Carulla

3.04.2015

El guardó en honor a l’impulsor de la Fundació Carulla compta amb cent candidatures d’arreu de Catalunya, que opten al premi en la seva primera edició. La proclamació i el lliurament del guardó es farà el 26 de novembre de 2015.

Lluís Carulla i Maria Font | Foto Fundació Carulla

Lluís Carulla i Maria Font | Foto Fundació Carulla

Cent són les candidatures que opten al Premi Lluís Carulla que la Fundació Carulla ha convocat en la seva primera edició. Un premi destinat a impulsar projectes culturals en els diversos àmbits de la llengua catalana, les arts i el pensament. El termini de presentació va acabar-se el 25 de març.

Per demarcacions, 69 de les candidatures arriben de la de Barcelona; 4 ho fan des de la Catalunya Central; de les comarques gironines en són 12; per part de les de Lleida, 2; pel que fa les tarragonines, hi ha 5 candidatures presentades; Andorra i les Terres de l’Ebre n’aporten 1 per cap i la demarcació del País Valencià, 6.

El Premi Lluís Carulla, que la Fundació Carulla institueix en honor al seu fundador, s’atorga a un projecte cultural que constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes. Amb aquesta iniciativa, la Fundació Carulla referma el compromís amb el futur que inspira i nodreix la seva acció i fa honor a la voluntat del seu fundador: “la meva afició ha estat el treball, però no per avarícia, sinó per l’afany d’impulsar projectes” (Lluís Carulla,1987). La dotació del premi arriba fins els 100.000 euros i la convocatòria estava oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Etiquetes: