Cavall Fort celebra el seu 50è aniversari

21.04.2012

El Parc de l’Estació del Nord de Barcelona acollirà el dia 22 d’abril diferents activitats per a totes les edats

L’emblemàtica revista Cavall Fort va complir cinquanta anys el passat mes de desembre. Per a commemorar-ho, va engegar un programa d’activitats que s’ha dut a terme durant aquests mesos i que culminarà el proper 22 d’abril amb una festa d’aniversari per compartir l’efemèride amb tothom. La Gran Festa d’Aniversari de Cavall Fort se celebrarà al Parc de l’Estació del Nord de Bareclona (c. dels Almogàvers, 27-61, accés per Nàpols, Almogàvers i Sardenya). De 10.30 a 19 hores, hi haurà diferents espais amb jocs, circ, lectures, tallers, teatre, contes i cercaviles per a totes les edats.

El programa d’actes Cavall Fort 50 anys es va inaugurar el passat 2 de desembre amb un acte institucional al qual hi van assistir el president de la Generalitat, Artur Mas, així com representants dels àmbits cultural, social, educatiu i institucional del país. La revsita va publicar, a més, un número especial amb motiu del 50è aniversari i va lliurar a Albert Garriga i Pujol el Premi Cavall Fort, un dels guardons literaris en llengua catalana amb una trajectòria més llarga.

Exposició `Cavall Fort 50 anys’ al Saló del Còmic

Cavall Fort estarà present al Saló Internacional del Còmic de Barcelona (del 3 al 6 de maig) amb una exposició antològica dels còmics dibuixats per autors catalans, que oferirà per primer cop l’oportunitat de veure una gran quantitat de pàgines originals, així com edicions de l’època.

Etiquetes: