Bon any 2014 des de Núvol

1.01.2014

El 2013 ha estat el primer any en què Núvol ha estat actiu de gener a desembre, i per tant és la primera vegada que podem fer un balanç d’un any natural. Us agraïm que ens hàgiu acompanyat durant tot aquest temps i des dels cinc continents. El mapamundi que veieu aquí sota recull la presència dels lectors de Núvol al món. Observareu que tenim una assignatura pendent: Groenlàndia. Encara som lluny de Nuuk.

 

Els lectors de Núvol al món, segons Google Analytics

 

Enguany Núvol ha tingut 427.023 lectors únics anuals, i més de 899.000 visites. Un 10% d’aquestes visites provenen ja de fora de l’estat espanyol, amb un gruix important de lectors a França, Gran Bretanya, Estats Units i Alemanya. La mitjana de les visites supera els dos minuts de durada. El mes de desembre, tot i la lenta digestió nadalenca, es tanca amb una xifra rècord de 74.000 usuaris únics.

Els dos articles més llegits enguany han estat ‘Bibiana Ballbè com a símptoma o la cultura de la riota?‘ de Joan M. Minguet Batllori i L’home que cantava òpera al metro, de Dolors Boatella. Tots dos han superat les 20.000 lectures.

Gràcies a tots per seguir-nos. I que tingueu un bon 2014.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 Comentaris