Biblioteca Virtual, on vulguis i quan vulguis

12.01.2017

La Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona ha decidit estrenar l’any tot regalant als seus lectors una nova i modernitzada versió del seu portal web.

La nova versió de la Biblioteca Virtual

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris, el disseny general del portal ha estat renovat i l’estructuració dels continguts de la home, de les pàgines de les biblioteques i dels prestatges virtuals, entre de moltes d’altres seccions, també és repleta de novetats.

Un nou disseny que, conscient dels temps en què vivim, cerca la usabilitat i, amb els criteris de visibilitat, fa del seu portal un espai accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, una tauleta o un smartphone, i dóna especial importància a les imatges i l’ús de les tipografies.

En definitiva, la nova versió del web de la Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona guanya en escalabilitat, estabilitat, rapidesa i millores que, sens dubte, permetran una navegació més veloç, senzilla i efectiva. Uns canvis que el lector de ben segur que agrairà i que prometen ser, tan sols, el preàmbul d’un any que es presenta ple de novetats.

Si voleu viure totes les novetatsde primera mà, feu clic al següent enllaç.